There was an error in this gadget

Pembuka Bicara~

* SG! [edited part] bieyla post dkat p2u.. Tgk dekat sidebar~

*Warkah Terakhir hanya berkisar mengenai persahabatan dan kekeluargaan sahaja. Saya buat cerita Warkah Terakhir sebab banyak kawan maya saya yang tak suka bercinta. So, saya make up my mind and buat cerita ni. Harap-harap kawan-kawan semua terima. =)


* Semua gambar yang ada di sini adalah hak milik pak cik google. Ada sesetengah gambar hak milik saya.

Sunday, December 8, 2013

Just Random Things

So hello all and thank for still reading my stories *kalau ada lah* I'm busy with matrik life which is kinda fun even it's stress and menyakitkan hati disebabkan kerja yang agak banyak. Tapi kalau tiap hari buat memang takla banyak tp disebabkan penulis ni seorang yang agak pemalas lagi2 bila da balik rumah. Semua kerja dia tak buat huhuhu habislahhh isnin nanti kena siapkan jugak lab phy and bio. Tutorial math, phy, chem and bio. Assignment and all. Kena study jugak. Tidak boleh tidak. Selasa ni jugak which is lagi 2 hari lagi result pspm 1 akan keluar. All the best for my friends and I. yeahhh love my practicum-mate saye hehehe...

So Revenge 17 : Home (part 1) dah dipublishkan setelah agak lama menyimpannya dalam pendrive disebabkan Revenge 18 tak siap2 lagi. Mungkin chapter akhir adalah Revenge 22/23. Tak pasti lagi. Tak sudah menulis. Yeah agak rindu nak menulis tapi busy with works and all. Thank again sebab ada yang sabar menunggu. Sungguh terharu ehhe. Cutinya banyak habiskan masa tengok Kamen Rider Kiva and download Kamen Rider W (saje je nak download. Nak tgk banyak kali sampai lebam hehe)

Malam ni ada kenduri rumah pakngah, and ingat nak pi jenjalan with my familia so yeah terpakse meninggalkan kerja2 matrik yang melambak tu. yeah itu adalah alasan tak nak buat kerja2 matrik. Duduk rumah kena rehat. Insya-Allah dekat matrik nanti siapkan semua kerja2 sampai tak tidur malam macam time exam pspm1. Sungguh teruk. Rasa kena bunuh dengan perlahannya dekat dalam. Lama2 tiada soul mungkin urghh but it's fun with my practicum-mate. All is well. *smile*

Insya-Allah lepas matrik habis which is bulan 5. Try nak struggle habiskan COR. Sungguh nak habiskan tapi tiada idealah. Kering kontang sebab lama tak kerah otak berfikir jalan cerita dia. oh and The Mines takley pergi sebab family busy macam biasa. Sedih yeahh sedih sangat2. Nak beli novel bebanyak tauk huhu.

Oh gtg, kena bersiap. Pukul 1.30 nak pi jenjalan beli brg and going to my pakngah punya rumah ada majlis. yeahhh thank again. Assalamualaikum ^^

No comments: