There was an error in this gadget

Pembuka Bicara~

* SG! [edited part] bieyla post dkat p2u.. Tgk dekat sidebar~

*Warkah Terakhir hanya berkisar mengenai persahabatan dan kekeluargaan sahaja. Saya buat cerita Warkah Terakhir sebab banyak kawan maya saya yang tak suka bercinta. So, saya make up my mind and buat cerita ni. Harap-harap kawan-kawan semua terima. =)


* Semua gambar yang ada di sini adalah hak milik pak cik google. Ada sesetengah gambar hak milik saya.

Tuesday, June 28, 2016

Life

Hi ! Assalamualaikum and petang !

Sooo actually dah hilang semangat nak menulis even rasa nak menulis tu ada tapi since dekat uni banyak benda nak buat and bila nak menulis rasa macam hmm..

Anyway, sekarang dah dekat rumah - cuti antara sidang. So, hope I can finish this Chronicle Of Revenge before this upcoming September sebab? Dah tak sanggup biarkan cerita ni tergantung lagi. I really hope akan dapat habiskan. This is the only story yang memang bieyla rasa nak habiskan. I want to reread it again one day after dah habiskan cerita ni.

After writer block time kat chapter 18 tu dah berjaya dilepasi and now on the way chapter 19 (baru je masuk) I was really glad sebab berjaya tempuhi writer block. Selama 3 tahun terstuck dekat chapter 18 (actually mmg 3 tahun tak bukak file dia sebab kinda hilang semangat) but semalam bieyla try untuk menaip balik and here I am. Haaaa seriously rasa gembira after berjaya menaip balik but since bieyla rasa nak tgk cerita, download cerita, main game and I need to cook, idk if I can start writing setiap hari..

Now tgh download Kamen Rider Kiva heee semalam habis tgk cerita Oh My Ghost. Oh sumpah best! And nak download one piece jugak ni sebab banyak ketinggalan around 40 episode baru... tapi dah tgk online. Still I need to download it ! jyeahh

Anyway thanks reading and comment. Love you guyss ^^ <3