There was an error in this gadget

Pembuka Bicara~

* SG! [edited part] bieyla post dkat p2u.. Tgk dekat sidebar~

*Warkah Terakhir hanya berkisar mengenai persahabatan dan kekeluargaan sahaja. Saya buat cerita Warkah Terakhir sebab banyak kawan maya saya yang tak suka bercinta. So, saya make up my mind and buat cerita ni. Harap-harap kawan-kawan semua terima. =)


* Semua gambar yang ada di sini adalah hak milik pak cik google. Ada sesetengah gambar hak milik saya.

Inspirasi

Bieyla tiba-tiba start nak buat cerita di sebabkan kak ratu.
Seriously.

Selama ni adalah jugak rasa nak buat cerita
but tu pun hangat2 taik ayam..
uhuuhuh...
Langsung tak buat2..

But bila start bce cerita kak ratu yang
mmg best tu..
Tak taw cmne ada semangat nak buat cerita.
Habis bce  C99H terus delete post2 pasal diri nieh
and tukar url n sebgainya..
Jadilah blog cerita..


Masa tu tahun 2009.
Akhir tahun..
Masa bulan 12..
Nak dekat2 bukak skul..

First cerita yang bieyla buat..
School of Glamour!!
Then, Inikah Cinta?
Lepas tu, tak-ingat-title-but-buat-1-bab-aja.
Lepas tu buat cerpen dua tu and the baru buat
Warkah Terakhir dan The Chronicles of Revenge (Nak dekat sama macam dunia mimpi aja ceritanya walaupun first2 bab tak sama so bieyla dlte Dunia Mimpi.)
*Warkah terakhir and Revenge nielah yg bieyla buat betul2..
tatabahasanya n so on bieyla try buat betul2..
tak macam cerita bieyla yg first2 tu..
Sume pakai bahsaa sms..
huuhuhu....
Ingatkan nak edit blik cte S.G!! and I.C? tu..
But takde mase..
hurmm....