There was an error in this gadget

Pembuka Bicara~

* SG! [edited part] bieyla post dkat p2u.. Tgk dekat sidebar~

*Warkah Terakhir hanya berkisar mengenai persahabatan dan kekeluargaan sahaja. Saya buat cerita Warkah Terakhir sebab banyak kawan maya saya yang tak suka bercinta. So, saya make up my mind and buat cerita ni. Harap-harap kawan-kawan semua terima. =)


* Semua gambar yang ada di sini adalah hak milik pak cik google. Ada sesetengah gambar hak milik saya.

Sunday, June 29, 2014

6 months...

Assalamualaikum and petang..

So sorry sebab tunggu hampir 6 months baru nak update blog and cerita. 4 months yang pertame memang tak dapat dielakkan sebab matrik tapi 2 months yang seterusnya sebab takde semangat nak menulis dah actually disebabkan dah tinggal kat matrik so semangat nak main game lagi tinggi. Jadik menghabiskan mase about 1months and 2 weeks main game sampai capai level cap.. ehheehe Tapi level cap dah meningkat lagi 5 levels. Aishh penat mengejar so last2 yeahh I abandon that game :3

So anyway harap semangat menulis dapat kembali lagi.. If not banyak sikit pung jadiklahh.. Hmm sekarang nieh tengah duduk rumah goyang kaki sampai bulan 9 since bulan 8 nanti result untuk uni keluar. Hope semunya berjalan dengan lancar. Doakan yang terbaik buat tuan belog nieh hehe

;D

No comments: