There was an error in this gadget

Pembuka Bicara~

* SG! [edited part] bieyla post dkat p2u.. Tgk dekat sidebar~

*Warkah Terakhir hanya berkisar mengenai persahabatan dan kekeluargaan sahaja. Saya buat cerita Warkah Terakhir sebab banyak kawan maya saya yang tak suka bercinta. So, saya make up my mind and buat cerita ni. Harap-harap kawan-kawan semua terima. =)


* Semua gambar yang ada di sini adalah hak milik pak cik google. Ada sesetengah gambar hak milik saya.

Friday, November 30, 2012

Writing Again.

Assalamualaikum..

Dah 3 hari dah since habis SPM... Cerita Chronicles Of Revenge akan dihabiskan dan akan diupdate sentiasa insya-Allah. Cerita nie bila dah start kat bawah ada yang agak merepek rasanya.. Seriously taktaw nak ceritakan sejarah Dark Kingdom and Fairy Kingdom. How diorg boleh jadik musuh and semua. Waaaaa......

But I'll try nak habiskan. Takmo buat sambungan buku ke-2 even rasa nak buat. Tapi batalkan hasrat sebab nak tumpukan cerita lain lagi. Kalau nak buat buku ke-2 memang akan tukar sikit penghabisan cerita tu. Buat mcm tergantung. Tapi, disebabkan tak nak buat sambungan, nanti penghabisan cerita terus habis gitu. Happy ending? Sad ending? Taktawlaaa...

Warkah Terakhir is better habiskan terus. Takpayah nak meleret2kan... hmmm... School Of Glamour, taktawlah nak teruskan yang lama or yang baru. Plot semua dah ada dalam kepala tapi kena HOLD dulu sebab nak habiskan Chronicles Of Revenge. Yeah. Doakan okee..

Selamat Pagi. Good Morning. Assalamualaikum. ^^

2 comments:

Anonymous said...

Akak bila akn smbng cta COR xk sbar la

Ishihata Bieyla said...

Insya-Allah lepas habis matrik mungkin. Tp lambat lagi kalau nak habiskan cerita die. Thanks sebab bace :)