There was an error in this gadget

Pembuka Bicara~

* SG! [edited part] bieyla post dkat p2u.. Tgk dekat sidebar~

*Warkah Terakhir hanya berkisar mengenai persahabatan dan kekeluargaan sahaja. Saya buat cerita Warkah Terakhir sebab banyak kawan maya saya yang tak suka bercinta. So, saya make up my mind and buat cerita ni. Harap-harap kawan-kawan semua terima. =)


* Semua gambar yang ada di sini adalah hak milik pak cik google. Ada sesetengah gambar hak milik saya.

Saturday, November 19, 2011

Peraduan Menulis E-Novel

Sukacita saya ingin maklumkan sempena penerbitan novel Erti Cinta karya Camelia atau
lebih dikenali kita semua dengan nama Puan Maria Kajiwa, satu Peraduan Menulis Cerpen Paranormal akan
di adakan di grup ini. (Grup KEN - Komuniti E-Novel)

Maklumat peraduan seperti di bawah:-

Tempoh Peraduan: 15 November 2011 -15 Disember 2011

Syarat peraduan:

1) Panjang cerpen hanya maksima 10 ms WORDS Double spacing

2) Disiarkan di blog masing-masing dengan SLOGAN

'Saya mahu novel ERTI CINTA - Camelia' yang ada LINK ke grup KEN.

3) Cerpen akan diadili oleh barisan juri yang terdiri daripada admin KEN.

4) Cerpen hendaklah ditulis dalam bahasa yang baik.

5) Cerpen juga hendaklah ditulis dengan berhati-hati tanpa memesongkan akidah pembaca.

6) Keputusan juri adalah muktamad.

7) Hadiah :

Tempat PERTAMA: Sebuah novel ERTI CINTA dan wang tunai RM 50/voucher buku/top up

Tempat KEDUA : Sebuah novel ERTI CINTA dan sebuah buku TULIS NOVEL cetakan terbaru

Tempat KETIGA : sebuah novel ERTI CINTA dan sebuah buku antologi TENTANG CINTA

* Hadiah akan dinaikkan jika penaja bertambah.

8) Semua cerpen mestilah di post di KEN untuk bacaan semua ahli.

Jika ada sebarang soalan, sila nyatakan. Terima kasih dan selamat berkarya. ^_^

*~*~*

Gosh! Lama tak menulis. Ingat nak sertailah sebab hadiah dia Novel Erti Cinta. Seriously novel tu memang BEST! Suka watak Danny.. hohoohoho.. 

Tapi takut pulak bila nak tulis pasal Hantu malam-malam cenggini. Seram! Selamat adik ada kat dalam bilik sekali. Nak mula buat sekaranglah. ^^

1 comment:

sha my heart said...

kurang faham syaratnya sebab tak jumpa pun group KEN tu.