There was an error in this gadget

Pembuka Bicara~

* SG! [edited part] bieyla post dkat p2u.. Tgk dekat sidebar~

*Warkah Terakhir hanya berkisar mengenai persahabatan dan kekeluargaan sahaja. Saya buat cerita Warkah Terakhir sebab banyak kawan maya saya yang tak suka bercinta. So, saya make up my mind and buat cerita ni. Harap-harap kawan-kawan semua terima. =)


* Semua gambar yang ada di sini adalah hak milik pak cik google. Ada sesetengah gambar hak milik saya.

Friday, December 17, 2010

The Season of the Witch is Here

Hype! Bieyla nak try masuk ni.
Mana pernah try masuk Nuffnang punya contest. *Ye ke?*

Okeyh.. Bieyla baru lepas buka Nuffnang tadi.
Terbaca tajuk The Season of the Witch is Here.
Bieyla baca tajuk pun nampak macam menarik.
So bieyla tekanlah.

Jom pi tengok poster dia..
Cantik sieh!



And rupa-rupanya yang tu contest untuk dapat tiket percuma.
Sepasang pulak tu and ada grand prize!
Whoaaa..

Muka witch selalunya bieyla bayangkan
muka yang cantik jelita..
*hahaha... tak nak bayangkan muka yang huduh..heee~*
Yang tu pun kalau witch tu muda!
*Ada ke witch muda? Adalah!*


*Ini dia witch muda.. Witch tu ahli sihirkan.. Hermione Granger! Ngee~ Watak dia kan ahli sihir dalam Harry Potter! Hahahaa.. Suka tengok muka dia.. Cantik sangat!*


Tapi kalau witch tu tua bangka..
*errkk.. nilah part yang tidak disukai..*
Perkara yang bieyla takutkan tengok kulit muka dia
yang gila-gila menggelebeh. Ada sesetengah witch hidung penyek..
Ada sesetengah hidung terlampau panjang.
Lepas tu, bieyla tengok kulit muka witch-witch ni mesti
macam ada tompok-tompok and gelebung kecil..
*Pergi suntik botox cepat! Hhahaa....*

 
*Waaa.... takut gila tengok muka macam nieh! Nighmares karang.. Dahlah buat time 1 2 pagi! Ngee~ Tak nak tengok dah!*

Amacam! Bieyla dah tak nak pandang witch yang atas ni.. Bieyla pandang Hermione aje.. Hehehhe...
*alamak seram pulak.. Sampai sini ajelah.. seram sejuk tengok dah...*


p/s : Ini jugak untuk mengelakkan blog bieyla berhabuk! Hhaaaa... tengah buat SG.. Penat2..

No comments: