There was an error in this gadget

Pembuka Bicara~

* SG! [edited part] bieyla post dkat p2u.. Tgk dekat sidebar~

*Warkah Terakhir hanya berkisar mengenai persahabatan dan kekeluargaan sahaja. Saya buat cerita Warkah Terakhir sebab banyak kawan maya saya yang tak suka bercinta. So, saya make up my mind and buat cerita ni. Harap-harap kawan-kawan semua terima. =)


* Semua gambar yang ada di sini adalah hak milik pak cik google. Ada sesetengah gambar hak milik saya.

Monday, December 13, 2010

Blog akan berhabuk? Mungkin~

Okeyh..
Bieyla tak boleh nak menulis lagi.
Idea memang banyak.
But....
Terpaksa berhenti menulis..

Tapi, bieyla akan try bukak m.word
and taip cerita.
Kalau ada masa.

Bieyla sekarang nieh tgh
belajar add math and kimia.

Alhamdullilah add math smpai bab 1.4.
Baru start hari ni..
Kimia baru bab 1 jgak..

Tahun dpan dah naik form 4..
Masih tak tau kekal at skul lama
or pndah skul.
Harap2 pindah skul.

Oh, lupa pulak..
Cerita Chronicles of Revenge @ Rumah Fantasi..
Bieyla mgkn boleh post stiap mggu..
Mungkin dalam kurungan~

Cerita Eirina, warkah terakhir, school of glamour, inikah cinta...
akan tergantung jawabnya..

Eirina - pusing kepala sbb nak plih skul mne untk setting cerita ni..
Bieyla dahlah tak pernah pergi mana2 skul berasrama...
Bieyla main tibai letak nama bangunan, kelas and so on..

Warkah terakhir - tak taw nak tulis part pergi sngapura and pulau tioman or tidak?
Part kat stu yg tergantung shnggalah 2 bulan..
hehehhee..... lgsg tak naik2..

SG! - Oh, bieyla dah edit blik.. baru beberapa bab aje..
Kalau bieyla ada masa bieyla taip..
Banyak bnde yg bieyla dah perbtulkan dan edit..
Sorry kalau tak menarik..
btw... bieyla ada post bab strusnya dkat P2U.. =)

Inikah Cinta? - kena hold dulu sbb tkut pertghan dia and akhir dia sme dgn SG!
Baru bebrapa bab..

Chronicles of Revenge - Alhamdullilah, cerita nie baru 50% siap..
lagi 6, 7 bab lagi... Dgr mmg skit aje bab but nak tulis tu..
payah betul.. nak kena fkir cara srangan, bntuk srangan, nama srangan,
aliran apa.. Mantera? main tibai aje..aslkan bnyi pelik..hehhe...
Cerita ni nak dkat smggu bieyla tak taip2.. Sbuk tumpu dkat SG!

Lagi satu cerita yg bieyla mmg tak post dkat sni tp dah lama taip
cerita Banglo.. *sbnanye nak letak Banglo Berhantu*

Cerita ni dah lama taip dr bulan 6 mase dulu..
tapi bieyla tak taip2 lagi shngga 3,4, 5 bulan..
Terbiar mcm tu aje..
Baru beberapa page..
Cerita tu pasal kes pmbnhan..
Rasanya cerita tu tak akan ditaip2 lagi shngga semua cerita ni habis..
Beberapa scene seram mmg bieyla da imagine da..
Tpi tak lakarkan lagi..

Rasanya tu aje..
Hope blog ni tak berhabuk...

2 comments:

AmyZana said...

blog sye insyaallah akn berhabuk taon dpn... :(

Ishihara Bieyla said...

Sbb zana masuk asrama kan thn dpan..
bieyla tak pasti bieyla msuk ke tak... harap2 masuk..