There was an error in this gadget

Pembuka Bicara~

* SG! [edited part] bieyla post dkat p2u.. Tgk dekat sidebar~

*Warkah Terakhir hanya berkisar mengenai persahabatan dan kekeluargaan sahaja. Saya buat cerita Warkah Terakhir sebab banyak kawan maya saya yang tak suka bercinta. So, saya make up my mind and buat cerita ni. Harap-harap kawan-kawan semua terima. =)


* Semua gambar yang ada di sini adalah hak milik pak cik google. Ada sesetengah gambar hak milik saya.

Thursday, October 28, 2010

New Story for Rumah Fantasi

Bieyla dah siap setengah cerita untuk RF.
Bila nak masukkan?
Lepas RF di cat baru..hehehhehe...
Cerita baru dengan suasana yang baru!
ahhaha..

Nanti mungkin akan delete cerita Dunia Mimpi
atau draftkan.
Tajuk cerita baru tu..
hurm..
nanti2lah..
Tapi cerita fantasi  semestinya..

Besok bieyla letakkan sisipan dia sekali dekat blog ni pada pukul 3 petang (jumaat)
tapi yang selanjutnya dekat blog RF semestinya!

No comments: