There was an error in this gadget

Pembuka Bicara~

* SG! [edited part] bieyla post dkat p2u.. Tgk dekat sidebar~

*Warkah Terakhir hanya berkisar mengenai persahabatan dan kekeluargaan sahaja. Saya buat cerita Warkah Terakhir sebab banyak kawan maya saya yang tak suka bercinta. So, saya make up my mind and buat cerita ni. Harap-harap kawan-kawan semua terima. =)


* Semua gambar yang ada di sini adalah hak milik pak cik google. Ada sesetengah gambar hak milik saya.

Friday, September 10, 2010

Selamat Hari Raya Kepada Semua!




Kepada semua orang..

Bieyla minta maaf banyak-banyak dekat semua orang.
Kita nie manusia so memang wajarlah kita ada buat silap dekat sesiapa.
Nobody is perfect.. right?
So pada 1 syawal nie..
Bieyla dengan se ikhlas-ikhlas nye nak minta maaf.
Mungkin pernah melawan cakap,
tak sebulu, and so on..
Memang wajarlah kan..
Al-maklum lah..
Banyak orang, banyak ragam nya..

Tadi pukul 11. 20 tgh malam,
Keluarga bieyla buat takbir raya..
Bieyla pun kenalah baca sekali.
Memang seronok!
Walaupun tenaga sudah di kerah untuk
siapkan pinggan-mangkuk.
Kemas ruang tamu
dan isi kuih-muih dekat balang kaca.
Bieyla sebenarnya nak ngelat,
but tak dapat lah..
Kakak memang pandai baca
fikiran adik dia yang setengah masak nieh..
huuhhuhuuh...

Apa-apa pun sebelum bieyla mengundur diri..

Anak pak Mat beli tepung,
Terjumpa dengan anak Mariah,
Sanak-saudara pulang ke kampung,
Hari raya disambut meriah.

Ok ke tak pantun nieh??
Belum master pantun.
So tak taw lah ok ke tak..

Pantun tibai tu..

Selamat Hari Raya!
Maaf zahir dan batin.

Dari saya dan suami..
Eh.. (belum kahwin lagi..uhuhu)
Dari saya dan Keluarga..
hehehhe..

1 comment:

mizzura said...

selamat hari raya !