There was an error in this gadget

Pembuka Bicara~

* SG! [edited part] bieyla post dkat p2u.. Tgk dekat sidebar~

*Warkah Terakhir hanya berkisar mengenai persahabatan dan kekeluargaan sahaja. Saya buat cerita Warkah Terakhir sebab banyak kawan maya saya yang tak suka bercinta. So, saya make up my mind and buat cerita ni. Harap-harap kawan-kawan semua terima. =)


* Semua gambar yang ada di sini adalah hak milik pak cik google. Ada sesetengah gambar hak milik saya.

Tuesday, October 25, 2011

Chronicles Of Revenge @ Wattpad.com

Salam semua.

Korang2.. Dengan ini bieyla nak gtaw yang bieyla sudah buat keputusan. Bieyla hanya akan siarkan Chronicles Of Revenge di Wattpad.com and kat sini. Tapi mungkin lebih kat Wattpad.com

Ini dia laman wattpad untuk cerita tu:



p/s : Please give Feedback untuk cerita nieh. ^^

No comments: