Pembuka Bicara~

* SG! [edited part] bieyla post dkat p2u.. Tgk dekat sidebar~

*Warkah Terakhir hanya berkisar mengenai persahabatan dan kekeluargaan sahaja. Saya buat cerita Warkah Terakhir sebab banyak kawan maya saya yang tak suka bercinta. So, saya make up my mind and buat cerita ni. Harap-harap kawan-kawan semua terima. =)


* Semua gambar yang ada di sini adalah hak milik pak cik google. Ada sesetengah gambar hak milik saya.

Thursday, January 20, 2011

Sinopsis TCOR @ RF

Alhamdullilah, siap jugak sinopsis TCOR.
Bieyla dah hantar dekat kq anita.
Terus terang, sinopsis tu cam kelakar gax.
Mengaku2.. memang tak terror/ tak reti buat sinopsis dan cerita.
Cover pown dah hanta..

Selamat lappy mummy ada..
Kalau tak hari sabtu baru hantar sinopsis..

Sinopsis TCOR >

Peperangan yang berlaku di Fairy Kingdom menyebabkan Saliva dan Zella dihantar ke dunia tanpa magis oleh bonda mereka, Permaisuri Elit. Mak Cik Gin orang yang menjumpai mereka mengambil mereka sebagai anak angkat tanpa mengetahui asal-usul mereka.

6 tahun sudah berlalu namun dendam Saliva terhadap The Dark Devil tidak pernah padam tetapi semakin membara. Zella, puteri Fairy Kingdom yang kedua juga merangkap adik kepada Saliva tidak pernah berdendam dengan The Dark Devil kerana tidak pernah mengetahui mengenai The Dark Devil sehinggalah kakaknya, Saliva memberitahunya mengenai The Dark Devil.

Saliva mula hendak menjejakkan kaki ke King Kingdom tetapi tidak disokong oleh Zella. Saliva tidak mempedulikan keputusan adiknya. Baginya, selagi dendamnya belum terlerai, dia akan menjejakkan kaki ke King Kingdom. Adakah dendam Saliva akan terlerai? Atau perkara yang lebih buruk akan berlaku?

No comments: