There was an error in this gadget

Pembuka Bicara~

* SG! [edited part] bieyla post dkat p2u.. Tgk dekat sidebar~

*Warkah Terakhir hanya berkisar mengenai persahabatan dan kekeluargaan sahaja. Saya buat cerita Warkah Terakhir sebab banyak kawan maya saya yang tak suka bercinta. So, saya make up my mind and buat cerita ni. Harap-harap kawan-kawan semua terima. =)


* Semua gambar yang ada di sini adalah hak milik pak cik google. Ada sesetengah gambar hak milik saya.

Thursday, December 2, 2010

11 Signs You Are In L.O.V.E!

ELEVEN:

You walk really slow when you're with them.

TEN:

You feel shy whenever they're around.

NINE:

You smile when you hear their voice

EIGHT:

When you look at them, you can't see the other people around you, you just see him/her.

SIX:

They're all you think about.

 FIVE:

You realize you're always smiling when you're looking at them.

FOUR:

You would do anything for them, just to see them.

THREE:

While reading this, there was one person on your mind this whole time.

TWO:

You were so busy thinking about that person, you didnt notice number seven was missing

ONE:

You just scrolled up to check and are now silently laughing at yourself.



Pengakuan :

Bieyla first2 bce nombor 11 tu, 'dia' da terbayang at fikiran bieyla. Betul!
Then seterusnya and seterusnya. Semuanya dia!
Sign2 nie mmg tepat2 kne at kepala beela.. ~hee~

Jom tengok versi syes lak..

1. Selalu teringatkan dia.

2. Klu dia tak datang sekolah/ apa-apa aja, mesti tanya kawan sebab apa dia tak dtg.

3. Mesti nak korek pasal dia dgn lebey lanjut, taw skit pown jadila..

4. Klu pandang dia kadang2 kamu tak tersenyum tadi asyik pandang dia smpai tak
nmpak sekeliling

6. Kamu begitu tekun bce benda nie..hehheheh

5. Kamu rasa hidup kamu tak ceria tanpa dia.

8. Kamu bermuram dekat skul/ apa-apa aja sebab tak nmpak dia.

9. Kamu rasa bosan dekat sekolah dan klau boleh nak balik cpat sebab dia tak ada.

10. Kamu tak perasan yang nombor 4 dan 5 da bertukar tempat dan nombor 7 tak ada.

11. Sebab sibuk gleer nak taw benda nieh..hehehhe

Ok tu je kowt..

2 comments:

Anonymous said...

mintak izin share yg english punyer...

Ishihara Bieyla said...

boleh2..