There was an error in this gadget

Pembuka Bicara~

* SG! [edited part] bieyla post dkat p2u.. Tgk dekat sidebar~

*Warkah Terakhir hanya berkisar mengenai persahabatan dan kekeluargaan sahaja. Saya buat cerita Warkah Terakhir sebab banyak kawan maya saya yang tak suka bercinta. So, saya make up my mind and buat cerita ni. Harap-harap kawan-kawan semua terima. =)


* Semua gambar yang ada di sini adalah hak milik pak cik google. Ada sesetengah gambar hak milik saya.

Sunday, October 24, 2010

Persoalan..

Sebenarnya ingat nak 'save'kan semua cerita and letak cerita baru. Maknanya cerita I.C?, SG and so on akan di save kat draft and cerita baru akan muncul.
*Sila bagi pendapat...

Sebenarnya nak buat cerita untuk Rumah Fantasi. Cerita Dunia Mimpi mungkin akan di delete sebab nak letak cerita baru. Tapi, lappy takdelah. Sekarang nie cuma boleh pakai pc. Nak lappy, baru boleh menaip. Dengan pc nie macam tak best. Kenalah tunggu minggu depan baru boleh menaip.

Cerita yang akan di publish ni bukan pasal cinta k.. Lebih kepada persahabatan and kekeluargaan.
Bolehkan?? Takut pembaca tak terima pulak..
*Bagi pendapat please.....
Tajuk dia.. WARKAH TERAKHIR

Cerita dekat SSB (Untitled story). Cerita nie hanya dekat SSb je.. Mungkin sambung lambat lagi sebab nak focus kat cerita Warkah Terakhir.
*Sorry kpd pembaca Untitled Story..

Apa lagi eh?? Blog sedang di ubah suai.. harap dapat menyesuaikan diri.. ahak...=D

No comments: